Properes activitats

dijous 24 de maig de 7:00 pm a 9:00 pm

Homenatge a Katherine Mansfield

  Homenatge a Katherine Mansfield on intervindran: Marina Porras Martí, crítica literària; Jordi Cornudella, poeta i editor; Marta Pera Cucurell, traductora. Presenta: Joan Safont, ponent de la secció. L’acte serà dijous 24 de maig a les 19:00 h. a l’Ateneu Barcelonès (Canuda 6, Barcelona).

L'Avenç

divendres 1 de juny de 7:30 pm a 9:30 pm

Els “Diaris” de Mansfield a Mataró

  Presentació de Diaris de Katherine Mansfield. A l’acte intervindran Marta Pera Cucurell i l’editor de L’Avenç Josep M. Muñoz i serà divendres 1 de juny a les 19.30h. a Dòria Llibres (carrer Argentona, 24. Mataró)

L'Avenç

dissabte 2 de juny a les 12:00 am

El viatge de BiraBiro

La Lola és una nena que està tipa dels seus tres germans bessons, per això un dia decidiex anar-se’n a… l’Àfrica! No sap com hi arribarà, però s’emporta una maleta... Continuar llegint

Birabiro Editorial

Activitats anteriors

Ruta pel Barri de la Plata amb Julià Guillamon

De l’Orxateria del Tio Che a la llibreria Nollegiu De l’orxata al vermut. Un recorregut pel barri del Poblenou amb una gran novel·la i el seu autor. Dissabte 19 de maig a les 12h. Inscripció obligatòria, últimes places disponibles! Col·labora: LLEGIR EN CATALÀ – TR3SC – NOLLEGIU

L'Avenç

andreu-pujol-vam-fer-un-referendum-saldonar-olot

‘Vam fer un referèndum’ a Olot

Presentació del llibre d’Andreu Pujol Mas, Vam fer un referèndum, a càrrec de la portaveu d’ERC a l’Ajuntament d’Olot, Anna Barnadas.

Edicions Saldonar

Trobada amb Anna Molina i ‘Voliac 2004’ al Priorat

L’escriptora Anna Molina i la seva novel·la Voliac 2004 protagonitzen el club de lectura de la Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset, el dijous 3 de maig a les 20 h. Hi haurà una degustació de vi del Priorat.  

Edicions Saldonar

Xerrada amb José Ignacio Valenzuela, “Chascas”

José Ignacio Valenzuela, “Chascas”, autor de La iaia no hio toca, parla sobre el llibre, l’entrenyable Petúnia, la passió per l’escriptura… amb els nens i nenes que vinguin a Lectors, al tren! (Rubí). Us hi esperem!

Birabiro Editorial

Club de Lectura amb José Ignació Valenzuela, “Chascas”

José Ignacio Valenzuela, “Chascas”, autor de La iaia no hio toca, parla amb els nens i les nenes del club de lectura de la llibreria La Carbonera (Barcelona) sobre el llibre, sobre la genial Petúnia, sobre la passió de l’escriptura… Comptarem amb la participació de Tina Vallès, traductora del llibre. Més informació aquí. Us esperem!

Birabiro Editorial

Diàlegs de Sant Jordi: Àfrica, bressol d’històries

El proper dissabte 21 d’abril, a les 18:30 h, l’escriptor angolès José Eduardo Agualusa, autor de Teoria general de l’oblit,  parlarà amb Xavier Aldekoa. Àfrica és una font inesgotable d’històries. L’obra narrativa de l’angolès José Eduardo Agualusa, de gran originalitat, és fruit tant d’una cosmovisió africana com de l’herència colonial de la llengua portuguesa. En aquest Diàleg de Sant Jordi es... Continuar llegint

Edicions del Periscopi

‘Vam fer un referèndum’ a Alcover

Andreu Pujol Mas presenta el divendres 20 d’abril a les 20 h el llibre d’investigació periodística Vam fer un referèndum a Alcover, a Ca Cosme Organitzat per ERC – Alcover Sinopsi La gran participació en el referèndum de l’1 d’octubre del 2017 va demostrar que una part molt important de la societat catalana estava absolutament compromesa amb el dret a l’autodeterminació... Continuar llegint

Edicions Saldonar