A dalt tot està tranquil
  • ISBN: 978-84-15539-03-2
  • 272 pàgines
  • Publicat: març 2012
  • Dimensions: 21 x 14 cm
  • Col·lecció: Raigs Globulars
  • Gènere: Narrativa
Preu paper: 20 €
Comprar en paper

Preu ebook: 7.5 €

Gerbrand Bakker

Gerbrand Bakker, (Wieringerwaar, Països Baixos, 1962) és filòleg, jardiner i instructor de patinatge de velocitat sobre gel. Abans de dedicar-se a l’escriptura va treballar traduïnt... Continuar llegint

A dalt tot està tranquil

Maria Rosich

Raig Verd Editorial

15 premis internacionals
Guanyadora premi IMPAC
Premi llibreter 2012
Traduïda a més de 20 idiomes

En Helmer és un granger que, amb cinquanta-cinc anys i una vida marcada per la solitud, està a punt de prendre les regnes de la seva vida.
Gerbrand Bakker ens envolta dels pensaments d’un protagonista que tracta d’entendre el seu propi aïllament, i ho fa a través d’un llenguatge directe que ens diverteix, ens emociona i ens porta a preguntar-nos el perquè de les nostres pròpies decisions. Els constants viatges entre el passat i el present ens fan partícips d’una història que podria haver estat diferent.

Què en diuen

«Crea un món propi on el lector pot refugiar-se»

«Descobrir un d’aquests escriptors, que són conscients que la seva obra no és una mercaderia sinó la més exquisida manifestació de la seva ànima, comporta sempre una enorme satisfacció.»

«Una novel·la de tendresa continguda i humor lacònic.»

«Aquesta és una novel·la de gran brillantor i subtilesa. Conté escenes d’una envoltant força psicològica...»

«És una d’aquestes rares obres de ficció que tothom hauria de llegir. Està plena de vida i veritat, tot transmès a través d’una veu narrativa que es nega a permetre al lector allunyar-se’n ni un moment.»