Cuina i terra de la Vall de Boí
  • ISBN: 978-84-92874-25-5
  • 144 pàgines
  • Publicat: novembre 2010
  • Dimensions: 13,5 x 21 cm
  • Format: Rústica
  • Col·lecció: Fora de col·lecció
  • Gènere: No ficció
Preu paper: 17 €
Comprar en paper

Cuina i terra de la Vall de Boí

Editorial Meteora

Cuina i terra de la Vall de Boí ens ofereix un ampli recull de receptes de cuina pròpies de la Vall, amb un text divulgatiu sobre la història, la cultura i els atractius d’aquest extraordinari paratge pirinenc.

A la Vall de Boí les estacions de l’any són marcadament diferents; per tant, el text i les receptes s’han ordenat per temporades, associant el paisatge canviant de la Vall amb les menges pròpies de cada època. Així, s’observa clarament el lligam indissoluble de la gastronomia amb el cicle natural de la terra.

Gaudim, doncs, d’aquesta descripció de les belleses de la Vall i d’un receptari gastronòmic justificat no pas per la moda, sinó per la tradició d’una cuina que prové de l’antigor i que creix arrelada a la terra.

Descàrregues