El gran futur
  • ISBN: 978-84-16698-11-0
  • 272 pàgines
  • Publicat: març 2017
  • Dimensions: 14 x 21 cm
  • Col·lecció: Sembra Llibres
  • Gènere: Narrativa
Preu paper: 19.50 €
Comprar en paper

Giuseppe Catozzella

Giuseppe Catozzella (Milà, 1976) és llicenciat en Filosofia. Escriu per a La Repubblica, L’Espresso, Vanity Fair i per a l’edició italiana del Financial Times. Ha publicat... Continuar llegint

El gran futur

Anna Casassas Figueras

Sembra Llibres

Fill d’un pescador humil, l’Amal creix en una illa colpejada per la guerra entre l’exèrcit regular i els soldats que empunyen fusells i llibres sagrats. L’Amal va compartir infantesa amb l’Ahmed, fill del senyor del poble, i tots dos es van prometre amistat eterna imaginant aventures al mar que els envoltava. Però les tensions que viu l’illa i la marxa obligada del pare de l’Amal separen els seus camins. Sol a la barca de pesca, l’Amal torna a refugiar-se en la saviesa del mar. Fins que decideix omplir el buit que el turmenta buscant respostes a la Gran Mesquita del Desert. No vol enrolar-se en cap grup armat. Però es veurà obligat a prendre partit.

Amb El gran futur, Giuseppe Catozzella ens commou de nou amb una obra poètica i colpidora que ens submergeix de ple en les guerres i esperances del continent africà. Basada en fets reals, com la seva anterior i aclamada novel·la Córrer sense por, Catozzella ens posa en la pell d’un jove que batalla entre la llum i la foscor per combatre el destí que se li pressuposa. Una història necessària que, narrada al més pur estil de Mark Twain, explora i explica què s’amaga rere les violències que assalten el nostre present.

Què en diuen

«Una novel·la escrita com una faula però que té la força que només atresoren les històries vertaderes. Aquest és el poder immens de la literatura: fer comprensible la complexitat del món en què vivim.»