L’home pla
  • ISBN: 978-84-941737-3-8
  • 244 pàgines
  • Publicat: octubre 2014
  • Col·lecció: Escafandre
  • Gènere: Narrativa
Preu paper: 18.5 €
Comprar en paper

Carles Zafon

Carles Zafon i Llopis (Barcelona, 1965) és metge i escriptor. A més de publicacions científiques com un llibre divulgatiu sobre biologia de l’envelliment –Los nietos... Continuar llegint

L’home pla

Edicions del Periscopi

En Marcel·lí Moll s’adona que tot d’una ha sortit del llibre que protagonitza, El gran amor del senyor Moll, i es troba a la biblioteca del desconcertat lector de la novel·la, en Bonaventura Batet, un cobrador de peatge d’autopista que aprofita el torn de nit per submergir-se en la lectura. Només la breu salutació amb l’única clienta habitual, la conuctora d’un Peogeot blanc, sembla poder desfer la bombolla que l’aïlla del món i arrelar en el creixent esvoranc que en Bonaventura sent, just a mig camí entre l’ànima i el cor.

L’home pla és una novel·la que parla de literatura i que, a través d’escenes que es multipliquen i ressonen d’un personatge a l’altre, reuneix -al voltant d’unes quantes cerveses- un autor, el seu personatge i u dels seus lectors perquè es trobin cara a cara i s’enfrontin a allò que restava ocult dins seu i que només la literatura podia posar en evidència.