Conversa amb Miguel Pajares i Rafael Vilasanjuan al CCCB: Refugiats i fronteres al segle XXI

Aquest 5 de juliol Miguel Pajares, autor del llibre Refugiats Climàtics (Raig Verd, 2021) i president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, i Rafael Vilasanjuan, autor de Les fronteres d’Ulisses (Magma, 2019) i director d’anàlisi i desenvolupament d’ISGlobal, conversaran sobre les problemàtiques que viu la societat pel que fa a l’augment de desplaçats, les migracions forçades i l’afegit climàtic a una desigualtat social que occident segueix mantenint.

© Raig Verd; © ISGlobal

Enfrontats a aquestes realitats, tots dos autors es fan preguntes necessàries: estan            disposats els països rics a fer les aportacions econòmiques que calen per fer front a una qüestió de creixent impacte internacional? Serem capaços de superar la dinàmica que ens du a ser espectadors d’una situació que no ens hauria de semblar aliena? De les decisions que prenguem ara, afirmen, en depèn el tipus de societat que tindrem d’aquí a unes dècades.

Activitat presentada per la periodista Mar Padilla.

Lloc: CCCB, Pati de les dones.

Quan: Dilluns 5 de juliol a les 18.30h

Important: Cal reserva prèvia. Activitat gratuïta.

Més informació i reserva de plaça a: https://www.cccb.org/ca/activitats/fitxa/conversa-amb-miguel-pajares-i-rafael-vilasanjuan/236491 

Raig Verd Editorial