‘Desmuntant Societat Civil Catalana’ de Jordi Borràs al Pati Llimona

Primera presentació a Barcelona del llibre d’investigació periodística de Jordi Borràs Desmuntant Societat Civil Catalana. A més de l ‘autor, hi intervindran el director del diari digital El Món Salvador Cot, el president del Grup de Periodistes Ramon Barnils David Bassa i l’editor Francesc Gil Lluch.

Dimarts 1 de desembre a les 19.30 h al Pati Llimona (Regomir, 3, Barcelona)

Com arribar-hi.

Societat Civil Catalana neix el 2014 per fer de contrapès a les accions de les entitats sobiranistes i dificultar el procés cap a la independència del país.

El periodista i fotògraf Jordi Borràs, membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils i relator implacable del món més radical de la ultradreta, travessa en el llibre d’investigació periodística Desmuntant Societat Civil Catalana els murs de l’opacitat de l’associació espanyolista, i posa davant de l’opinió pública la seva història sorprenent, les connexions no casuals i el currículum no sempre públic dels seus dirigents.

Un relat documentat, rigorós i valent per no perdre de vista els antecedents de Societat Civil Catalana; per saber com es va gestar, quina estructura té i qui són els socis fundadors; per posar al descobert l’entramat associatiu que la impulsa; per deixar en evidència les connexions amb l’extrema dreta, ja des de l’origen; per posar el focus sobre el seu finançament, i, finalment, per fer un recorregut atent pel seu erràtic full de ruta.

Saldonar