HUMANITATS EN ACCIÓ a La Central de Mallorca

Humanitats en acció a La central de Mallorca:

 

6/3 19h A de Mallorca Amb      

Marina Garcés: “Només es pot ensenyar a pensar amb valentia des de condicions materials i relacions laborals dignes.”

Raül Garrigasait: “Un canvi que pogués donar més sentit al que faig? Que el gust de llegir i escriure impregnés tots els nivells educatius i l’esfera pública.”

Victòria Szpunberg: “M’inquieta el vincle que estableix el nostre teatre amb la nostra societat, i l’espai que la societat dona al teatre.”

Albert Lladó: “Em faig preguntes i les comparteixo. Aquest és el nucli de la meva feina. Si hi trobo ressonàncies, o altres interrogants amb els quals treballar, ja és un gran punt de partida.”

Eudald Espluga“En l’escriptura m’interessa transitar l’interstici que s’obre entre el món del periodisme i el de l’acadèmia, ja que la no ficció és un espai especialment prolífic […].”

Manel Ollé: “Cal actuar dia a dia en tots els fronts i de forma constant: prescindir dels criteris i els dictats imposats, generar coneixement al marge del que es demana institucionalment.”

Karo Moret: “Allunyar la binarietat del que fem, res no és blanc ni negre, tot és molt més complex. Els grisos són infinits i és aquesta la franja en la qual vivim la majoria.”

Ingrid Guardiola: “M’alegra reaprendre la història de la cultura i poder transmetre breus moments de reprogramació històrica. També m’atreu el poder de la negació, una negació propositiva que fa del «no» individual un «sí» col·lectiu.”

Oriol Fontdevila: “Concebo el treball en comissariat com una possibilitat per enginyar entorns fructífers per a la producció de diferència i l’emergència cultural.”

David Casassas: “[…] Fins i tot m’atreviria a dir que la barrera entre «ciències» i «lletres» ha de ser posada en dubte. No es tracta, al capdavall, de tenir la gosadia d’aturar-se a observar realitats estretament interrelacionades?”

Irene Masdeu: “Em motiva entendre les articulacions entre allò local i allò global tal com es manifesten en les migracions en tant que concatenació d’un seguit de trànsits i moviments que van més enllà d’un simple acte de sortida i retorn.”

Eduard Escoffet: “Crec que la cultura implica una set de coneixement, una necessitat d’explicar-se el món i una manera de relacionar-s’hi.”

Raig Verd Editorial