Presentació de LA NOIA DEL PANTÀ a Mataró

Des del dilluns 12 de novembre es troba a llibreries la última novel·la de Joni D, ‘La noia del pantà‘. Dissabte 15 de desembre el seu autor presentarà el llibre al local de la CNT de Mataró.

Sobre el llibre:
‘La noia del pantà’ ens acosta des d’un present difús a la nostra història recent. A la història d’un nosaltres sense nom ni rostre que és la història de molts. De molts llocs, de moltes persones i del molts temps diferents. Un llibre directe, concís, visceral, com la vida que ens ha tocat viure. On no hi sobren paraules, per molt que incomodin. I on l’amor, la violència i el dolor que han patit diverses generacions ens dibuixen, de nou, un relat que ens enganxarà des de la primera pàgina i no ens deixarà fins haver-nos remogut consciència i estómac a parts iguals.

Després de publicar ‘La torre de la serra’ (Tigre de Paper, 2016) i ‘La casa de la selva’ (Tigre de Paper, 2018), que van significar les primeres incursions de Joni D en el camp de la ficció, l’autor tanca ara un cicle en la seva literatura amb ‘La noia del pantà’.

Si vols saber-ne més sobre el llibre i les lluites que s’hi descriuen t’esperem a alguna de les presentacions!

Tigre de Paper