‘Qui em vol fer mal?’ de Xavier Vernetta a la Casa del Llibre

Edicions Saldonar i Casa del Llibre us conviden a la presentació de la novel·la negra Qui em vol fer mal?, de Xavier Vernetta.

Amb la intervenció de l’escriptor Antoni Munné-Jordà i de l’editor Francesc Gil Lluch.

Dimecres 2 de desembre a les 19 h a Casa del Llibre (passeig de Gràcia, 62, Barcelona)

La Lina Torres es desperta al costat d’en Fabrizio Simbocca, a qui no fa gaires setmanes que coneix. Es lleva i comença a arreglar-se per anar a treballar. Quan surt de la dutxa, es vesteix, sent l’olor de cafè acabat de fer i somriu. Minuts més tard en Fabrizio té un tall letal al coll i es dessagna a la seva habitació. És mort.

La Lina és policia, però es veu incapaç de descobrir qui ha assassinat en Fabrizio. Haurà de ser el mateix assassí qui trobi la Lina i li recordi que de vegades val més no conèixer qui et vol fer mal.

No sabrem mai si és bo barrejar la feina i la vida personal. Sigui com sigui, un assassinat no pot quedar sense resoldre, i la Lina remourà cel i terra, els de Barcelona i Venècia, per trobar-ne el responsable.

Xavier Vernetta, escriptor de llarg recorregut, escriu una novel·la negra amb una protagonista femenina que no defalleix i vol arribar fins al final, peti qui peti.

 

Saldonar