Ruta literària per saber on és LA TRAMPA

Veniu a la ruta literària inspirada en la novel·la històrica i detectivesca LA TRAMPA, de Teresa Juvé, l’autora degana de les nostres lletres.

És un itinerari històric i literari per la Barcelona del segle XVI elaborat i conduït per la filòloga Maria Nunes.

Voleu conèixer la Barcelona dels Àustries? O els palaus on la brutal Inquisició extreia confessions a pobres innocents acusats injustament? O els llocs on s’encunyava moneda per pagar les soldades als terços de l’imperi espanyol?

O potser us faria més gràcia veure a on vivia Jaume Plagumà, el portantveus del rei que havia de solucionar tot sol els assumptes més tèrbols sense cap mena d’ajuda del poder?

O bé us faria més peça saber quins eren els indrets que el Virrei Duc de Feria freqüentava cap al 1596, tot perseguint les faldilles de la jove vídua Margarida Giralt?

Doncs tot això podreu conèixer si veniu a la Ruta Literària “La Trampa”, elaborada i guiada per Maria Nunes i inspirada en la novel·la de Teresa Juvé.

Maria Nunes ens guiarà, entre molts altres llocs, pel recinte històric de Santa Anna, carrer de la Canuda, Plaça de Sant Iu, Palau del Lloctinent, Plaça del Rei, Palau Reial Major, entorn de Santa Caterina, Santa Maria del Mar, carrer de la Seca i l’antic Portal de Mar.

• Divendres, 8 de maig de 2015, a les 6 de la tarda

• Inici: Portal de l’Àngel cantonada carrer Santa Anna, de Barcelona.

• Preu: 8 euros

• Durada: 2 hores

FulletRutaTrampa

Editorial Meteora