UN FINAL a Gigamesh, Barcelona

Presentem el debut literari del menorquí J. P. Sansaloni, UN FINAL.

Amb la presència de l’autor, J. P. Sansaloni, que ens visitarà aquells dies i amb L. J. Salart, escriptor, que ha escrit l’epíleg del llibre.

Moderarà la conversa Laura Huerga, editora de Raig Verd.

 

Sinopsi d’UN FINAL:

Una científica està tancada en un laboratori obsessionada per trobar la fórmula definitiva del producte que ha sotmès a la societat: unes pastilles que contenen experiències humanes per sentir emocions i vivències alienes. La societat de consum, incapaç de crear o produir, ha trencat el mecanisme que la feia funcionar. L’home ha substituït la seva capacitat d’imaginar, cooperar i compartir per una set egoista i insaciable a la recerca d’una experiència superior. El culte del jo es reflecteix també en el cos, en la possibilitat de canviar qualsevol part d’un mateix, i deixar de ser per aparentar ser. L’obstinació de viure les vides dels altres provoca l’efecte contrari; l’altre ja no existeix, ja no importa.

El lector serà propulsat cap al buit d’una existència que gira al voltant de l’individu i de les aparences, on trobarà les hipocresies i contradiccions del seu temps. Un món on veurem les conseqüències de les notícies falses i d’uns mitjans de comunicació servils amb el poder, on l’home no necessita d’amenaces externes perquè és el seu propi pitjor enemic.

 

 

 

Raig Verd Editorial