Any nou, aventures noves

Comencem l’any amb una notícia que ens fa molta il·lusió, comencem l’any creixent. Comencem l’any donant la benvinguda a Llegir en Català a dues editorials joves però cada dia més consolidades en les llibreries i en l’ambient cultural de casa nostra. Donem la benvinguda a Mai Més i Chronos.

Mai Més i Chronos són dues editorials independents mogudes per la passió per la narrativa fantàstica, oferint llibres clàssics i novetats del gènere fantàstic (ciència-ficció, fantasia i terror) en la nostra llengua per poder reflexionar sobre el món que tenim al nostre voltant.

Amb aquestes dues incorporacions ampliem l’oferta de títols de literatura fantàstica del catàleg de Llegir en Català, incorporant una nova secció a la nostra pàgina web “gèneres fantàstics”.

Llegir en Català som una associació d’editorials independents de Catalunya i el País Valencià, formem part d’aquesta associació les editorials L’Avenç, BiraBiro Editorial, Alrevés/Crims.cat, Saldonar, Raig Verd, Editorial Les Hores, Tigre de Paper i Sembra Llibres. Junts som cada dia més forts.

Per això, davant de la incertesa en la que ens trobem, amb un sector colpejat per les restriccions produïdes per la situació sanitària, ens cal seguir apostant per treballar plegats, pel suport mutu. I ara més que mai, o com sempre, imaginant nous mons possibles amb dos companys més en aquest viatge.

 

Any nou, aventures noves (i fantàstiques).