David Caño

Nascut a la capital de la Garrotxa l’any 1980, resideix a Barcelona des de 1998. Activista social i cultural vinculat políticament a l’independentisme i l’anticapitalisme s’ha compromès i ha participat activament en diverses plataformes, espais i mobilitzacions realitzades en aquests darrers 15 anys a la ciutat i arreu dels PPCC.

Com a poeta ha publicat 6 llibres de poemes, el primer i el darrer centrats en la ciutat de Barcelona, i ha aparegut en tres antologies poètiques.

Ha fet innombrables recitals en què destaca pel seu verb fluid i contundent i per la seva capacitat d’improvisació damunt dels escenaris. També ha participat en espectacles on es combina la música i la poesia com en “Vers la veu la teva paraula” juntament amb el cantautor Cesk Freixas o més recentment amb Ovidi3, un homenatge poèticomusical a Ovidi Montllor realitzat amb Borja Penalba i David Fernàndez.

Cal destacar la seva faceta de crític de cinema a la revista Benzina o les seves col.laboracions en mitjans escrits com El Punt-Avui o La Directa.