Jenny Brown

Jenny Brown és una teòrica i activista dels EUA que va encapçalar la campanya de base perquè la pastilla anticonceptiva de l’endemà es pogués aconseguir sense recepta a les farmàcies del país.

Va copresidir durant deu anys l’Alachua County Labor Party, on es va encarregar d’organitzar moviments per una assegurança sanitària nacional, pel dret a salaris que permetin guanyar-se la vida i per l’educació superior gratuïta. L’objectiu era crear un partit polític per a les persones treballadores amb el lema: «les grans empreses tenen dos partits, nosaltres en necessitem un de nostre».

Ha treballat com a redactora i editora a la revista Labor Notes, informant sobre conflictes laborals en els sectors de l’hoteleria i la restauració, el comerç, l’agricultura, les línies aèries, les telecomunicacions i la construcció. També és coautora de ‘Labor Notes’, de How to Jump-Start Your Union: Lessons from the Chicago’ Teachers (2014). Escriu, ensenya i fa activisme amb el grup feminista National Women’s Liberation (womensliberation.org).