Llegir en Català torna a apostar fort per Liberisliber

L’associació d’editorials independents Llegir en Català tornarà a tenir una presència important en la fira d’editorials independents Liberisliber, que tindrà lloc els dies 6 i 7 d’octubre a Besalú. Fins a aquesta localitat de la Garrotxa es desplaçaran L’Avenç, Edicions del Periscopi, Raig Verd, Edicions Saldonar, Alrevés /Crims.cat, BiraBiro Editorial, Tigre de Paper Edicions i Editorial Les Hores, on posaran a l’abast dels lectors les darreres novetats del catàleg i una selecció del seu fons.

Així, per exemple, L’Avenç hi portarà la seva darrera novetat, Teatre polèmic, de Santiago Rusiñol, i el darrer número de la revista, el 450, en què es tracta la qüestió sobre la immigració i la identitat. De la seua banda, Saldonar hi presentarà per primer cop Catalunya, cap on vas? de Pep Martí. A més a més, l’autor Joan Julibert signarà els llibres El poder de la mentida i La causa del periodisme (tots dos de Saldonar) una vegada acabi el diàleg “El relat com a forma de domini” que coordinarà ell mateix i en el qual hi participaran Neus Tomàs, Antonio Baños i Esther Vivas (diumenge 7 a les 12 hores).

Com cada any, l’organització de Liberisliber ha preparat una programació variada que inclou presentacions, diàlegs, recitals i tallers. A més, per a dissabte 6 s’ha previst el servei d’un autobús que portarà, qui ho reservi prèviament, de Barcelona a Besalú.

Aquesta fira s’ha consolidat en la tardor com un esdeveniment de referència pel que fa a l’edició independent en la nostra llengua, i per a Llegir en Català aquestes trobades entre els professionals dels sector, que a més a més permeten rebre de primera mà les opinions dels lectors del territori, són claus per bastir un ecosistema editorial ric i plural.