Llibres d’estiu

Et proposem alguns títols per gaudir de la lectura aquest estiu!

Podeu trobar la selecció d’estiu al web de Libelista.cat

Pels nens:

La Nuna esborra paraules. La Nuna no pot evitar que aquella paraula de nens petits, se li escapi de la boca… Per sort, té un esborrador màgic amb el qual pot fer desaparèixer les paraules que es penedeix d’haver dit.

 

Pels adults:

Somnis en temps de guerra és “una ocasió única d’endinsar-se en la profunditat dels camps, els poblats i les ments dels africans. Una ocasió que valdria la pena no perdre’s.” Gustau Nerín.

L’acusació de Bandi és “una lectura imprescindible. El primer llibre de ficció que surt (clandestinament) de Corea del Nord. Fascinant i esborronador. Íntim i punyent.” Margaret Atwood.

Nazis a Barcelona és una crònica gràfica amb més de 300 fotos de la presència de personalitats i delegacions nazis i feixistes a la Barcelona de la postguerra per documentar la petja de la iconografia nazi en espais públics, en l’activitat social, política i cultural, i en els mitjans de comunicació i les publicacions.

La combinació Ditfurth-Meinhof a Ulrike Meinhof, la biografia és enlluernadora. 6 anys de recerca i més de 500 pàgines li donen un cos molt complet. En paraules de l’autora, el llibre servirà al lector per “trencar els mites habituals sobre Ulrike Meinhof”

A L’imperi dels lleons que teixeix la seva densa xarxa entre Lió i Sitges no hi ha cap enigma per resoldre, la trama ha desbordat tota investigació. La novel·la negra avui s’escriu des de l’ambició de retratar una realitat el funcionament de la qual hem deixat d’entendre: l’enigma ja no és la motivació de les ments criminals, sinó el que les separa, exactament, de l’afany de benefici a qualsevol preu que impulsa l’economia global.

Cas Mercuri, la galàxia Bustos, de Sara González dissecciona la presumpta trama de corrupció que va posar fi a la carrera de l’hiperbòlic alcalde de Sabadell.

Fuster per a ociosos amb selecció de Xavier Aliaga és una porta d’entrada a l’univers fusterià. Una compilació bàsica i imprescindible.

Llums de tardor és una novel·la en què s’aprofundeix en l’ànima humana.