Binti / Casa

Binti / Casa és el segon llibre de la trilogia Binti.
Finalista del Premi Hugo i del Premi Locus.

Fa un any que la Binti i l’Okwu es van inscriure a la Universitat d’Oomza. Un any des que la Binti va abandonar la seva família a l’alba d’un nou dia. La Binti ara sent que ha de tornar a casa amb la seva gent i fer el pelegrinatge, el ritual que correspon a la seva edat. L’Okwu l’acompanyarà i serà el primer de la seva espècie a trepitjar la Terra en més de cent anys i el primer que hi arribarà com a ambaixador.

La Binti haurà d‘enfrontar-se a les conseqüències d’haver fugit de casa per mirar de recuperar la seva família i reconnectar amb la seva cultura. És imprescindible que la Binti trobi la pau interior, l’equilibri dins de la seva nova identitat, perquè un nou conflicte entre els medusa i els khoush està a punt d’esclatar.

  • ISBN: 978-84-17925-55-0
  • 185 pàgines
  • Publicat: juny 2021
  • Dimensions: 13 x 20 cm
  • Format: Rústica amb solapes
  • Col·lecció: Singulars
  • Gènere: Gèneres fantàstics
  • Preu paper: 16.00 €

Què en diuen

L’escriptura d’Okorafor és encara més bella aquí del que recordo que fos a Binti, evocativa, aguda i elegant en la seva concisió.

Binti és una història meravellosa i memorable que, parafrasejant El Senyor dels Anells, mostra que una noia pot canviar el rumb de la galàxia.

Hi ha més imaginació en una sola pàgina de l’obra de Nnedi Okorafor que en molts volums sencers de la fantasia èpica tradicional.

Una història rica i complexa d’identitat, família i amistat. És la rara seqüela que supera les expectatives de la primera: una història futurista que, no obstant això, és vívida, emotiva i atemporal.

Okorafor segueix impressionant... La construcció del món i les seves tradicions apareixen matisades i convincents, i els personatges secundaris plenament definits.

Les aventures de Binti combinen idees de ciència ficció amb un cor i humanitat genuïns, però sobretot mostren un dels personatges més rics i convincents de la ciència ficció recent.

"Binti" impacta perquè és una història d’identitat tan rica i complexa, tan personal com cultural ... i, com totes les obres de Nnedi Okorafor, també és altament recomanable.

Una combinació perfecta de tribal i futurista, de naus espacials amb sentiments i de tradicions culturals antigues, Binti és una bella història per llegir.

L’angoixa que suposa per Binti ser exclosa de la seva cultura i rebre el menyspreu per part de la seva família és tan poderosa com el fort conflicte extern de la primera novel·la.