Algun dia aquest dolor et servirà

Algun dia aquest dolor et servirà

Eduard Castanyo

Sembra Llibres

James Sveck és un jove precoç i vulnerable que aprecia profundament el món que l’envolta, però que no té ni idea de com viure-hi. Acaba de complir els divuit i no té intenció de relacionar-se amb la gent de la seva edat. Ni els comprèn ni creu que hi té res en comú. De fet, en James rebutja totes les premisses que governen la societat on viu, incloent-hi donar per fet que anirà a la universitat a la tardor. El que més li agradaria és marxar a viure a algun lloc perdut de l’Oest Mitjà. Però de moment es passa l’estiu treballant a la galeria d’art que la seva mare té a Manhattan, en la qual no entra mai ningú. Allà imagina la identitat que l’ajudarà a escapar-se de la quotidianitat que l’ofega. Encara que res no sortirà com pensava.

La narració de James Sveck ens ofereix una mirada divertida i sarcàstica sobre la seva vida confusa, sobre com una família desestructurada i una psicòloga astuta tracten d’ajudar-lo i sobre com intenta, matusserament, trencar el seu propi aïllament. Considerada una de les millors novel·les de tots els temps sobre Nova York, Algun dia aquest dolor et servirà és una obra aguda i emotiva sobre un jove capaç de qüestionar-se a si mateix, la seva família i el món que li ha tocat viure.

  • ISBN: 978-84-942350-4-7
  • 224 pàgines
  • Publicat: octubre 2014
  • Dimensions: 14x21 cm
  • Col·lecció: Sembra Llibres
  • Gènere: Narrativa
  • Preu paper: 14.50 €

Què en diuen

Amb la seva contagiosa malenconia i la seva exquisida misantropia, James Sveck és el guia i la brúixola per aquesta bella, encantadora i divertida novel·la.

Un dels grans llibres de tots els temps sobre Nova York. Una joia maliciosament còmica.

Deliciosament vital des del principi. Un llibret imponent.

En James Sveck és un personatge d’enginy brillant la veu del qual ressonarà molt després que la seva història hagi acabat.

La prosa de Cameron marida hàbilment la lògica embolicada de l’adolescència amb el llenguatge planer i bonic.