Altai
Comparteix

Venècia, Anno Domini 1569.

Un rugit sacseja la nit, el cel és vermell i cau sobre la llacuna: és l’Arsenal que crema, comença la cacera dels culpables. Un agent de la Serenissima escapa cap a l’est, perdut. Constantinoble serà el lloc d’arribada. A la cúspide del poder otomà coneixerà a Giuseppe Nasi, enemic declarat d’Europa, poderós jueu que des del Bósfor llança un desafiament al món i a dos mil·lennis d’opressió.

Mentrestant, a la vora de l’imperi, un altre home es prepara per a la darrera cita amb la història. Porta una moneda al voltant del seu coll, un recordatori del Regne dels Bojos. Ecos de revoltes, intrigues, enfrontaments entre civilitzacions. Les noves màquines de guerra desencadenen forces inesperades. Nicòsia, Famagusta, Lepant: els homes i els vaixells caminen cap a la batalla final.

Quinze anys despres de l’epíleg de Q Wu Ming, el col·lectiu d’escriptors que van signar com Luther Blissett en el seu debut, tornen al món de la seva primera novel·la per seduir-nos de nou.

ISBN: 978-84-16855-38-4
432 pàgines
Publicat: març 2019
Dimensions: 14,5 X 22,5 cm
Format: Rústica amb solapes
Col·lecció: Lletrafelina
Col·lecció: Tigre de Paper
Gènere: Narrativa
Preu paper: 19.00 €

Què en diuen

Wu Ming tornen a començar des de Q i redescobreixen la psique i la feminitat.

Després de la novel·la sobre l’Europa herètica del s. xvi, ara surt Altai, la seqüela d’una història que confronta els jueus i la seva persecució.

Utilitzant aquesta forma aparentment convencional, Wu Ming és capaç de reinterpretar i reconstruir la realitat d’acord amb els seus propis objectius i intencions.