Binti / La mascarada nocturna

Binti / La mascarada nocturna

Bel Olid

Raig Verd Editorial

La Binti ha arribat al mig del desert, on viuen els enyi zinariya. Els secrets que hi ha descobert li han obert les portes d’un nou món que fins ara desconeixia i que ampliaran els límits dels horitzons del seu univers. Sense haver pogut encara acabar d’entendre tot el que li acaben de mostrar, la Binti rep la notícia que els khoush han atacat el seu poble.

La Binti creuarà el desert amb en Mwinyi amb la incertesa de com es troben l’Okwu i la seva família. Desesperada per saber què han fet, la Binti, sense acabar de connectar amb el seu passat i la seva identitat, haurà d’emprendre un viatge cap a casa que serà, d’alguna manera, fins i tot més llarg que el viatge a Uni Oomza. L’aventura només acaba de començar.

Què en diuen

Amb La mascarada nocturna, Binti es revela com una obra mestra de ciència ficció d’abast majestuós, que fa servir la grandesa de la ciència ficció per explicar una història profundament personal i espiritual.

Nnedi Okorafor és una de les escriptores de ciència ficció més influents d’avui dia i les seves històries de Binti ja són obres emblemàtiques del futurisme africà.

El món futur d'Okorafor, construït a partir de cultures reals i personatges plenament reals, hauria d'establir un nou estàndard per a la ciència ficció del segle XXI.

Binti és una lectura superba sobre una afropolita extraordinària a l’espai. Inoblidable!

Nnedi Okorafor escriu futurs gloriosos i fantasies fabuloses. Els seus mons obren la ment a coses noves, però sempre mantenint-se arrelada a la seva terra i amb un peu a la realitat. Prepareu-vos per enamorar-vos de la Binti.

La Binti és del tot captivadora... [i] demostra que una noia pot canviar el curs de la galàxia.