Cantamapes

Cantamapes

Atles subversiu de llocs i històries curioses

Xavier Mínguez

Sembra Llibres

Comparteix

Adele i Guido Cantamapes recorren el món i guarden tots els records de les seves aventures en un gran Llibrot de Viatges: fotografies, mapes, retalls de premsa… Ara, a la ciutat on viuen, s’han trobat un gran amic, el bibliotecari, que llegirà amb nosaltres les sorprenents històries que amaga el llibre.

El grup d’escriptors italians Wu Wing són un referent europeu de la literatura compromesa. Amb Cantamapes ens sorprenen ara amb un llibre per a lectors a partir de 8 anys que, acompanyat de les delicioses il·lustracions de Paolo Domeniconi, ens transporta a països reals i imaginaris, episodis històrics i relats simbòlics, antigues llegendes i resistències populars. Uns contes extraordinaris i deliciosos que, amb la qualitat literària que els caracteritza, ens conviden a reflexionar sobre el racisme, les guerres o la destrucció de la natura, però també sobre les proeses quotidianes del món en què vivim.

ISBN: 978-84-943736-6-4
128 pàgines
Publicat: novembre 2015
Dimensions: 14x21 cm
Col·lecció: Sembra Llibres
Preu paper: 16.50 €

Què en diuen

Una barreja d’antigues llegendes,
anècdotes estranyes, episodis reals, aventures fantàstiques,
lliures repúbliques, epopeies de resistència a les obres inútils que devasten el territori, utopies possibles, velles batalles.

I cadascuna d’aquestes històries
en el fons és una història de resistència, una història d’utopia, una història de subversió, una possibilitat d’un món nou: cada història, al capdavall, amaga una reflexió.

Un atles que hauria agradat Borges per la seua capacitat de ser alhora catàleg de fantasia i decàleg moral.

Amb aquest llibre demostren que es pot parlar als infants del món real i dels seus problemes, dels seus fracassos i dels seus herois.