El castell ambulant (tapa dura)

El castell ambulant (tapa dura)

Bel Olid

Raig Verd Editorial

Comparteix

Premi Phoenix (2006)
ALA Notable Books for Children (1986)
Finalista Boston Globe-Horn (1986)
ALA Best of the Best Books for Young Adults
ALA Best Fiction for Young Adults
Book Sense Pick
Horn Book Fanfare

La Bruixa de l’Ermot ha embruixat la Sophie. Per desfer l’encanteri, la seva única opció passa per visitar l’irritant i egocèntric mag Howl. Però, aconseguirà que l’ajudi?

Multipremiat i considerat un clàssic de la literatura, El castell ambulant no ha deixat de reeditar-se i traduir-se des de la seva publicació el 1986. L’obra, plena d’imaginació i màgia, trenca els tòpics de la literatura de gènere i defensa amb humor la necessitat de rebutjar els nostres prejudicis.

ISBN: 978-84-19206-92-3
320 pàgines
Publicat: setembre 2022
Dimensions: 21 x 14 cm
Format: Tapa dura
Col·lecció: Raig Verd
Preu paper: 24.90 €

Què en diuen

Una fantasia enginyosa i divertida.

Jones s’ha superat en aquesta fantasia divertida i entranyable. Totalment recomanable. Una barreja meravellosa d’humor, màgia i amor.

Imaginativa i terriblement divertida.

Quin goig obrir un llibre i sentir-se com a casa. Si hagués de triar una estampa sensorial per a equiparar-la amb llegir 'El castell ambulant', seria la de asseure’s en una butaca toveta i suau.

El seu segell inclou grans dosis d’humor, molta màgia i una manera imaginativa d’ordenar les paraules.

Les bruixes són freqüents en la fantasia juvenil, però Jones les utilitza per trencar les dinàmiques de gènere que normalment estructuren la fantasia i, específicament, la divisió entre espai domèstic i esfera pública.

És una història sobre fer-se adult, sobre les lluites que tots enfrontem i sobre el món tal com el percebem. La història de Sophie ens embarca en un viatge sobre autoestima i descobriment amb què ens podem sentir fàcilment identificats.

La novel·la de Jones és una reformulació d’algun dels clitxés de la fantasia que la converteixen en un clàssic enginyós, tendre i divertit.

Enllaços