Fundació (tapa dura)
Comparteix

Una de les obres cabdals d’Isaac Asimov, reconeguda en diverses ocasions com la millor de la història.

Premi Hugo a Millor sèrie de la història

L’Imperi Galàctic s’ha expandit i consolidat al llarg de 12.000 anys, de manera que ningú pot sospitar que el cor d’aquest pròsper sistema està podrit. Ningú tret del psicohistoriador Hari Sheldon, que ha utilitzat la seva nova ciència per predir un futur terrible. Exiliat al desolat planeta Términus, Seldon estableix una colònia amb les ments més brillants de l’Imperi, una Fundació que té la clau per canviar el destí de la galàxia. Tanmateix, l’agonia de l’Imperi portarà nous enemics a la Fundació, que es veurà amenaçada abans fins i tot de començar la seva tasca.

La sèrie de La Fundació és una obra mestra icònica d’Asimov. Amb el teló de fons d’un Imperi Galàctic en decadència, la història de Hari Seldon és un testimoni clar de l’extraordinària imaginació que va donar forma a la ciència ficció moderna.

ISBN: 978-84-19206-91-6
336 pàgines
Publicat: setembre 2022
Dimensions: 15 x 23 cm
Format: Tapa dura
Col·lecció: Mai Més
Col·lecció: Raig Verd
Gènere: Narrativa
Preu paper: 27.50 €

Què en diuen

Un dels esdeveniments més impressionants de la ciència ficció moderna.

Isaac Asimov va ser un dels grans divulgadors de la seva època. Mai sabrem quants científics, en quants països, van ser inspirats inicialment per un llibre, un article o un relat d’Asimov.

Asimov va mostrar una de les imaginacions més dinàmiques de la ciència ficció.

La carrera d’Asimov va ser una de les més formidables de la ciència ficció.

Qualsevol aportació a la interminable controvèrsia sobre el futur hauria de mostrar-se agraïda, en primer lloc, a Isaac Asimov.

Les novel·les de la Fundació d’Asimov van donar sentit a la meva forma d’entendre l’economia.

Enllaços