Guia màgica d’autodefensa amb galetes

Guia màgica d’autodefensa amb galetes

Elena Ordeig Vila

Raig Verd Editorial

Locus 2021
Nebula 2021
Premi Dragon 2021
Premi Lodestar 2021
Premi Mythopoeic de literatura juvenil
Premi Cóyotl a millor novel·la

La Mona no s’assembla pas als poderosos mags encarregats de defensar la ciutat. De fet, la seva màgia només funciona amb el pa. Tot i això, sembla que s’ha convertit en el proper objectiu d’un assassí que recorre la ciutat acaçant tothom amb poders màgics.

Guanyadora dels premis Locus, Nebula, Dragon, Lodestar, Mythopoeic i Cóyotl, Guia màgica per a l’autodefensa amb galetes és una fantasia atípica i divertida que es pregunta com es forgen els herois.

  • ISBN: 978-84-19206-85-5
  • 384 pàgines
  • Publicat: febrer 2023
  • Dimensions: 14 x 21 cm
  • Format: Rústega amb solapes
  • Col·lecció: Indòmita
  • Gènere: Infantil i juvenil
  • Preu paper: 23.95 €

Què en diuen

És un dels millors llibres de fantasia juvenil que he llegit a la vida. Intel·ligent, divertit, imaginatiu, ben escrit... Una joia!

L’escriptura és superba. T. Kingfisher, on has estat tota la meva vida?

Submergeix-t’hi si vols quedar encantat i delectat.

Aquesta és una història sobre la confiança en un mateix i sobre com aprofitar al màxim les nostres aptituds per acabar ajudant-nos a nosaltres mateixos i a la comunitat.

Kingfisher té una gran habilitat per crear personatges vius i memorables, així com criatures no humanes capaces de provocar admiració i meravella.

Acabes el llibre pensant "Wow, és molt bo".

Com la maga protagonista, [Kingfisher] utilitza els ingredients més inesperats i els barreja per crear quelcom deliciós. Però compte, el regust amarg us pot sorprendre.

Kingfisher sempre ens presenta les trames més originals i, sens dubte, aquest llibre serà una delícia pels lectors adults que vulguin llegir sobre un personatge amb habilitats úniques, mentre els lectors més joves gaudiran amb una heroïna que dubta que les seves habilitats siguen adequades a l’hora de defensar la seva ciutat d’un setge però que, amb tot, està disposada a intentar-ho.