Històries del paradís

Històries del paradís

Sembra Llibres

Un jove s’amaga aterrit dins d’un armari mentre un company de classe dispara pels passadissos de l’institut. Una trapezista es balanceja damunt la corda que la separa de l’abisme. Una parella d’adolescents abandona la infantesa entre les flames del suburbi on viu. Una ambiciosa formiga farà el que siga per descendir en la jerarquia social del seu món. Dos germans africans desafien l’oceà a bord d’una barcassa que els ha de conduir al paradís.

Històries del paradís és una obra fonamental del músic i escriptor Xavi Sarrià. Amb l’estil emotiu i directe que el caracteritza, aquestes vint-i-dues històries curtes i colpidores, però amb tocs d’humor i surrealisme, ens posen en la pell de les realitats ocultes del món actual. Un conjunt de relats entrellaçats que recorren els sentiments de la naturalesa humana per a convidar-nos a reflexionar sobre les crisis i esperances de la nostra societat.

Què en diuen

Et serra la gola i et deixa sense alè. Parla de violència i d'ambigüitat moral, parla de paradoxes mortals, parla de culpabilitat, parla de la brutalitat de viure i de la de morir. És un gran llibre de relats.