La feina d’una vida

La feina d’una vida

L'experiència de ser mare

Àfrica Rubiés Mirabet

Editorial Les Hores

Comparteix

Seleccionada per The New York Times com una de les 50 millors memòries dels últims 50 anys.

La feina d’una vida. L’experiència de ser mare és un relat trepidant, commovedor i obertament honest sobre l’experiència de Rachel Cusk amb la maternitat. L’autora ens relata les seves vivències i reflexions durant els sis primers mesos de vida de la seva filla primogènita: embaràs, part, còlics, nits sense dormir, lactància materna i el fet de no tornar a estar mai sola.

Cusk se centra en la seva lluita per mantenir la individualitat i l’essència al mateix temps que té cura de les necessitats de la seva filla.

Un text impactant, que ha provocat tant l’aclamació com la indignació de crítics i lectors.

«Divertida, intel·ligent i refrescant, semblant a un diari de guerra: una mena d’Apocalypse baby nowLa feina d’una vida és absolutament original i franca, sense cap vergonya.» The New York Times Book Review

ISBN: 978-84-126394-0-7
208 pàgines
Publicat: gener 2023
Dimensions: 14 x 21 cm
Format: Rústica amb solapes
Col·lecció: Les Hores
Gènere: Narrativa
Preu paper: 18.90 €

Què en diuen

«Les mares normalment se senten obligades a dir: “Vull els meus fills… però”. És al “però” on Cusk té la valentia de posar l'accent. Un treball per a tota la vida ens parla de com és de tendre i com és de difícil ser mare.»

«Un treball per a tota la vida és probablement el llibre millor escrit i més emocionant sobre la maternitat que s'ha publicat en els darrers anys.»