La història de la teva vida i altres contes

La història de la teva vida i altres contes

Lluís Delgado

Mai Més

Una premiada col·lecció de contes de l’autor d’Exhalació que inclou La història de la teva vida, relat en què es va basar la pel·lícula Arrival.

Amb La història de la teva vida i altres contes, la seva magistral primera col·lecció de relats, Ted Chiang barreja hàbilment l’emoció humana i el racionalisme científic en vuit històries notablement diverses, totes explicades en la seva prosa precisa i evocadora. Des d’una elevada torre babilònica que connecta una terra plana amb el firmament, fins a un món on les visites angelicals són una part meravellosa i terrorífica de la vida quotidiana; des d’una modificació neuronal que elimina l’atractiu de la bellesa física, fins a un llenguatge aliè que desafia la nostra percepció del temps i la realitat, les fantasies rigorosament imaginades de Chiang ens conviden a qüestionar la nostra comprensió de l’univers i del lloc que hi tenim.

Què en diuen

«Absorbents narracions amb meditacions sobre l’univers, l’existència, el temps i l’espai… planteja qüestions sobre la naturalesa de la realitat i el que és ser humà»