Les dotze direccions del vent

Les dotze direccions del vent

Blanca Busquets

Raig Verd Editorial

Inclou il·lustracions a color de Maria Picassó.

Alguns relats van inspirar Le Guin per escriure les novel·les posteriors.

Les dotze direccions del vent recull disset narracions d’Ursula K. Le Guin, algunes de les quals van ser el germen de les novel·les que va desenvolupar al llarg de la seva trajectòria literària. A cavall entre la ciència-ficció i la fantasia, els contes que composen aquesta antologia han estat escollits i prologats per la mateixa autora.

Reconeguda amb guardons com el National Book, el Premi Kafka, el Premi Nebula o l’Hugo, Le Guin és famosa per la seva escriptura lírica, els seus personatges rics i la imaginació del seu univers literari. Els relats que composen aquest recull en són una clara mostra, i la seva força reafirma el llegat de l’autora com una dels millors escriptors de gènere de tots els temps.

  • ISBN: 978-84-19206-87-9
  • 416 pàgines
  • Publicat: gener 2023
  • Dimensions: 14 x 21,3 cm
  • Format: Rústica amb solapes
  • Col·lecció: Raig Verd
  • Col·lecció: Singulars
  • Gènere: Narrativa
  • Preu paper: 27.50 €

Què en diuen

La prosa de Le Guin és lluminosa i senzilla, i sempre diu la veritat. Quan passo l’estona amb els seus personatges, sento que estic vivint amb ells, en mons tan sòlids i reals com el meu. Le Guin té el do de transformar les paraules en mons.

Una col·lecció que comença amb una bona història i millora pàgina rere pàgina.

Els seus món són visions psicològiques modelades amb mestria.

Un recull que comença amb una bona història i no deixa de millorar.

Com els millors escriptors de ficció, Ursula K. Le Guin crea mons imaginaris que ens retornen, després d’alleugerir-nos el cor, al nostre propi món.

"Les dotze direccions del vent" és un recull de relats polifacètic, intel·lectualment ric i artísticament transformador que ens mostra la vitalitat d’una artista convertint-se en artista.

Hi ha gent a qui li encanten els relats, a altres els són indiferents, i no hi ha relat que agradi a tothom. Tant si no et quedes satisfet si no hi ha un gir argumental, com si busques històries amb una gran profunditat o si prefereixes relats curts i punyents o curts i tendres, en aquest recull trobaràs una història que t’arribarà.