L’Extern

L’Extern

Anna Llisterri

Editorial Chronos

L’Extern és la porta d’entrada a una trilogia que barreja space opera i horror còsmic, una història de superació que ens obrirà la ment a altres realitats. L’autora va més enllà de la temàtica de ciència-ficció i LGTBI i incorpora un protagonista no-normativa, la Yasira Shien, que és autista. Coneixerem de primera mà quins són els conflictes que pateixen les persones neurodivergents en el seu dia a dia i ens adonarem que fins i tot el gest més petit pot tenir múltiples conseqüències i interpretacions.

El reactor Talirr-Shien és una gran fita tecnològica per als humans i suposarà la fi de la dependència de la tecnologia divina, un llast que s’arrossega des de la Guerra dels Morlocks; pels Déus, en canvi, és una mena d’heretgia. La destrucció de l’Orgull de Jai a causa d’un accident farà que la Yasira Shien s’aventuri a la recerca de la doctora Talirr, la seva tutora. El desastre també posarà de manifest els poders de l’Extern, una força temuda fins i tot pels mateixos Déus.

Què en diuen

L’Extern és una recuperació preciosa i crua de l’horror més obscur.

L’Extern és una mescla original i al·lucinant d’horror còsmic i space opera, una història compromesa que parteix d’una profunditat personal als misteris col·lossals del temps i l’espai.

L’Extern és una ciència-ficció esfereïdora, al·lucinant, d’alta volada.