Lucy
Comparteix

Pròleg  de Jenn Díaz

 

Premis i reconeixements de l’autora

– Dan David Prize 2017
– American Book Awards 2014
– Prix Femina Étranger 2000
– Lannan Literary Award for fiction 1999
– Anisfield-Wolf Book Award 1997
– Finalista del PEN/ Faulkner Award 1984 i 1997
– Morton Dauwen Zabel Award for fiction 1984

La Lucy, una adolescent caribenya, arriba als Estats Units per treballar d’au-pair a casa d’una família de classe mitjana. Tot és nou per a ella: el clima, les relacions humanes, l’entorn. En Lewis, la Mariah i les seves quatre filles són una família gairebé perfecta: guapos, rics i aparentment feliços. Tot i així, la Lucy començarà a trobar esquerdes en la seva impecable façana.

Amb una mirada aguda i penetrant, amb una barreja d’ira i compassió, la Lucy revisarà les suposicions i veritats del seu nou entorn, i les compararà amb la realitat del seu país d’origen.

En el procés de convertir-se en una dona adulta, la Lucy reflexionarà sobre la cruesa del seu passat i la turmentosa relació amb la seva mare, i amb una combinació perfecta de sensibilitat i racionalitat ens anirà descobrint que no està disposada a enganyar-se sobre la nova realitat que l’envolta.

Jamaica Kincaid ha creat un personatge sorprenent, posseït d’una clarividència i d’una integritat ferotges: una heroïna captivadora.

ISBN: 978-84-946775-6-4
128 pàgines
Publicat: febrer 2018
Dimensions: 14 x 21 cm
Format: Rústica
Col·lecció: Les Hores
Gènere: Narrativa
Preu paper: 16.60 €

Què en diuen

La mirada de l’altre: L’escriptora Jamaica Kincaid ens ofereix una visió exclusiva de com es veu el món dels afortunats des de l’altre costat, on tot és més difícil.

L'entrada al món dels adults és plena de contradiccions i dolor, Lucy així ho viu i ho escriu per a tots nosaltres. "Tant de bo pogués estimar tant algú que arribés a morir-ne." Lucy és d'aquells llibres que regalaria a tothom.