Que no s’apagui la flama

Que no s’apagui la flama

Octavi Gil Pujol

Editorial Les Hores

Comparteix

Finalista de:

NPR Best Books of the Year

Shortlist de l’Scotiabank Giller Prize

Shortlist  del Writers’ Trust Fiction Prize

«Ets una coseta petita i has d’aprendre a lluitar.» La Swiv s’ha pres el consell de l’àvia massa literalment i ara està expulsada de l’escola. La mare està embarassada i no ha deixat de treballar, així que l’àvia serà l’encarregada de la formació de la Swiv i ho farà amb una educació molt particular. La Swiv aprèn matemàtiques amb un trencaclosques amish o com es cava una tomba a l’hivern, i amb l’àvia emprenen un nou projecte vital, amb què es proposen explicar les seves vides escrivint cartes que mai enviaran.

Els mètodes de l’àvia potser són poc ortodoxos, però s’ha enfrontat al pitjor de la vida amb un esperit rebel i independent, i això és el que espera transmetre a la seva neta. El seu temps s’està acabant. La salut li falla i el nou nadó està a punt d’arribar: podrà inspirar, l’àvia, aquesta flama en la Swiv i assegurar-se que no s’apagui mai?

Commovedora, hilarant i profundament viva, Que no s’apagui la flama és una carta d’amor a les mares i les àvies, i a totes les dones que encara lluiten —dolorosament i feroç— per una manera de viure independent, amb les seves pròpies normes.

ISBN: 978-84-126394-6-9
240 pàgines
Publicat: octubre 2023
Dimensions: 14 x 21 cm
Format: Rústica amb solapes
Col·lecció: Les Hores
Gènere: Narrativa
Preu paper: 20.50 €

Què en diuen

Un crit de guerra per a les dones rebels