Tehanu

Tehanu és la quarta part del cicle de Terramar, escrit per Ursula K. Le Guin. Un clàssic de la fantasia juvenil i dels amants del gènere.

Un nou perill amenaça Terramar. Sense Arximag, diverses faccions busquen aconseguir el poder i aprofitar el desequilibri del món al seu favor. El futur dels pobles de Terramar és incert.

La Tenar cuida de la misteriosa Therru, una nena esguerrada a qui va salvar de les ferides de les flames i a qui ha donat una llar. Quan sent la crida de l’Ogion, corre al seu costat junt amb la Therru, de qui no se separa mai. Mentrestant, espera l’arribada de l’Arximag de Terramar, en Ged, que potser ja no és qui ella havia conegut. El que no saben és que la Tenar i la Therru seran la clau per a la llibertat de Terramar.

Què en diuen

«Tehanu és un llibre destinat a desafiar molts dels tòpics de la fantasia en particular, però potser també de la literatura i del nostre món.»

«Fins i tot els joves lectors es deixaran seduir per la prosa impecable i poètica, la filosofía expressada en una metàfora potent i reflexiva, i el món imaginat a la perfecció.»