Un mag de Terramar (3a edició)

«A Terramar el protagonista hi fa un recerca, com fan molts joves: Com puc ser una bona persona? La majoria ens passem la vida buscant la resposta, perquè cada vegada que et sembla que has trobat el camí, el camí canvia.»

Ursula K. Le Guin

En Ged és un nen que té una gran habilitat en les arts màgiques de Terramar, que s’articulen coneixent els noms veritables de les coses. El seu poder i ambició creixen, i el seu mestre decideix enviar-lo d’adolescent a l’escola de mags de Terramar. En Ged mostra grans habilitats a l’escola, però la vanitat i la rebel·lia no l’ajuden a adaptar-s’hi; és massa conscient que posseeix un gran poder. En un duel màgic per resoldre una discussió amb un company d’escola, en Ged allibera una criatura de la foscor que l’ataca i el persegueix. Creu que només pot fugir-ne i travessarà mig Terramar per alliberar-se’n. Però de què fuig, en realitat?

Què en diuen

«No podríem tenir un Harry Potter si no hagués existit l’escola de mags de Terramar; Terramar va ser l’original, la més acurada, la millor.»

«Una obra de gran estil i imaginació.»

«La novel·la juvenil més engrescadora, sàvia i bonica de tots els temps.»