#NadalXLlegir Històries d’acció, suspens i intriga.

Aquesta vegada us fem una proposta per tenir tot el Nadal per llegir històries d’acció, suspens i intriga.
Esperem que us engresquin!
……………………………..

Stalker

Raig Verd Editorial

Aquest escriptor català ens enlluerna amb quatre magnífics relats a l’Àfrica. Qualificada per la crític com una meravellosa obra amb un llenguatge fresc i viu, innovadora i inusual.


Acte de violènciaActe de violència

Manuel de Pedrolo

Sembra Llibres

Novel·la coral i èpica sobre la vaga que duu a la pràctica tota una ciutat amb l’objectiu de derrocar el tirà que la sotmet.


Els papers d’AspernEls papers d’Aspern

Henry James

L’Avenç

Traducció de Joan Sellent

Una ficció ambientada al món literari sobre un editor que persegueix el secret d’un poeta ja desaparegut. Una pista el porta fins a un palazzo venecià en decadència habitat per dues dones estranyes. Què estarà disposat a fer per aconseguir la informació que guarden?


Joseph Roth

L’Avenç

Traducció de Jaume Creus

La sort de l’exsoldat Anselm Eibenschütz comença a canviar des del moment en què s’instal·la en una petita ciutat austrohongaresa amb la seva dona… l’honradesa d’un individu pot arribar a vèncer la corrupció d’una societat?


L’integrista reticentL’integrista reticent

Mohsin Hamid

Edicions del Periscopi

Pròleg de Xavi Ayén
Traducció de Carles Miró

Changez representava el somni de l’immigrant nord-americà fins que l’atemptat de l’11 de setembre sacseja la seva vida: la desconfiança i el racisme creixent faran que Changez comenci a sentir-se expulsat de la vida occidental. L’integrista reticent és un terratrèmol literari decidit a radiografiar el món on vivim.


Melvin Van Peebles

Tigre de Paper

Traducció de Daniel Escribano

La història novel·lada a ritme de funk dels panteres negres i de les lluites dels negres als EUA


L’home de lavaL’home de lava

Anna Molina

Edicions Saldonar

Una novel·la fresca i perversa amb uns personatges que donen una perspectiva original sobre les relacions humanes i la identitat, des de Dinamarca i Barcelona, fins a Lanzarote i Veneçuela.


No n’estiguis tan segur

No n’estiguis tan segur

Lluís Llort

Alrevés / Crims.cat

Lluis Llort ja en adverteix en el propi títol de la novel·la que el que anem a llegir és una novel·la imprevisible, però sense trampes. Policies infiltrats i a sou de la màfia ucraïnesa, tràfic d’art, prostitució i fins i tot pràctiques sexuals extremes. Una novel·la que ens obre els ulls a una realitat innegable i que ens envolta, ens agradi o no. Llort en estat pur.

 


Els ossos soterrats

Els ossos soterrats

Silvestre Vilaplana

Alrevés / Crims.cat

Després de la guerra civil cinc homes van ser salvatgement executats. Setanta anys després, a Júlia Ardid i el seu jove equip volen descobrir on son els cadàvers i qui els va assassinar. Però al nostre país el passat encara no està resolt, i buscar els ossos d’alguns desapareguts pot tenir conseqüències imprevistes.

Novel·la guanyadora del III Premi Memorial Agustí Vehí de novel·la negra.