Novetats, presentacions, promos i regals a LiberisLiber

Aquest any arriba la desena edició d’una de les fires de llibres més boniques de Catalunya: Liberisliber a Besalú.

Un any més, diverses editorials hi serem amb els nostres llibres, i amb els nostres editors, explicant-vos les darreres novetats, el projecte editorial o recomanant un llibre que pot ser especial per a tu.

En una fira que no para de créixer i millorar significativament cada any, hem volgut fer una selecció d’esdeveniments i novetats de Llegir en Català que no et pots perdre, i destacar promocions i regals que et poden interessar i que potser encara no coneixes.

De totes les novetats i promocions us n’hem fet una selecció d’algunes que creiem que no us podeu perdre:

  • No tens cotxe? Vols venir a Besalú? La Fira et posa el Bus Indi pel preu de 20€ i et regala un val de 20€ per comprar un llibre. Consulta els horaris aquí.
  • Consulta les editorials que fan el 10% de descompte: Tigre de Paper, Raig Verd, Les Hores, L’Avenç, BiraBiro, Alrevés i moltes altres que seran presents a la Fira!
  • Les primeres 100 persones en comprar 2 llibres obtindran un sarró amb la bossa oficial de la Fira i molts bons regalets a dintre. Correu perquè dissabte al.migdia solen estar esgotades.

També podreu gaudir de les signatures de llibres i de les presentacions i debats que organitza la Fira. Aquí en tens una selecció:

Joan-Daniel Bezsonoff i Vicenç Pagès Jordà conversaran sobre Les set vides d’un gat rus.

  • Dissabte, 05 d’octubre a les 17.30 h. En acabat, Joan-Daniel Bezsonoff signarà exemplars del seu llibre a l’estand de L’Avenç.

Liberisliber PRO (editorials). Bernat Ruiz i Txetxu Barandiaran > Davant la concentració editorial, en què s’han de concentrar les editorials independents?

  • Diumenge, 06 d’octubre a les 12.00 Presenta Carme Fenoll. En acabat, Bernat Ruiz Domènech signarà exemplar s del seu llibre a l’estand de Saldonar.

Per últim, us fem una proposta singular de cada editor per la fira!

ALREVÉS Octubre, de Teresa Solana

 

 

 

 

L’AVENÇ Les set vides d’un gat rus, de Joan-Daniel Bezsonoff

 

 

 

 

 

 

 

BIRABIRO Què en fas, d’un repte?, de Kobi Yamada i Mae Besom

 

LES HORES L’últim amor de Baba Dunia, d’Alina Bronsky

 

 

 

 

PERISCOPI El pes de la neu, de Christian Guay-Poliquin

 

 

 

 

RAIG VERD Tardor, d’Ali Smith

 

 

 

 

manual-desobediencia-civil-mark-engler-paul-engler-edicions-saldonar SALDONAR Manual de desobediència civil, de Mark Engler i Paul Engler

TIGRE DE PAPER L’última humiliació, de Rea Galanaki