Obrim finestres!

Fa més d’un mes que mirem per la finestra. Ho fem amb una atenció i un interès del qual potser fins ara no érem conscients. El confinament dins les cases per protegir-nos i protegir els altres del contagi de la COVID-19 ens està fent ser més autoconscients de cada moviment que fem o deixem de fer, de cada persona a qui hem deixat de veure, de cada persona que s’ha posat al servei de la comunitat, de cada llibreria que no podem trepitjar.

Fa setmanes que els editors de Llegir en Català ens preguntem, desconcertats, si Sant Jordi podrà matar el drac del coronavirus, però ara ja sabem que ho estan fent els sanitaris, els investigadors i tots els que contribuïm a evitar el contagi quedant-nos a casa. Així que aquest Sant Jordi serà diferent.

No podrem sortir al carrer, celebrar-ho com ens agrada, amb un somriure permanent, esgarrapant temps per veure les parades, quedant per fer un mos o un beure amb els amics, tenyint de vermell i fragàncies els carrers, i comprant i regalant llibres… o potser sí?

No volem renunciar del tot a la nostra festa major del llibre. Volem fer dels llibres de #SantJordi20 les finestres que ens acompanyen en aquest temps de confinament. #ObrimFinestres perquè ara més que mai són els llibres els que ens obren finestres a la imaginació, al coneixement, a la fantasia, al pensament crític i a tantes altres coses i per això hem arribat a un acord amb el portal de les llibreries independents Libelista per regalar i regalar-te llibres de les editorials de Llegir en Català.

Entreu a Libelista i podreu comprar, a través de la llibreria que escolliu, els llibres que vulgueu i ells us els enviaran –un cop es reprengui l’activitat comercial– a vosaltres o a la persona a la qual els vulgueu regalar, o bé recolliu-los a la vostra llibreria de referència quan obri de nou. A més, els destinataris del teu regal, el mateix dia de Sant Jordi rebran una felicitació molt especial de Llegir en Català de part vostra.

Ah, i si encara no ho heu fet, doneu-vos d’alta al nostre butlletí electrònic i entrareu en el sorteig d’un lot de 8 llibres de les nostres editorials.

Gràcies per ser-hi, també des de casa!