Sembra Llibres

  1. Sembra Llibres som una editorial independent. Un projecte cooperatiu que naix amb la voluntat de sumar experiències i esforços. Perquè creiem en la interrelació entre lectors, autors i editors; en l’intercanvi d’idees, en aprendre els uns dels altres.
  2. Ens mou l’amor pels llibres. Ens entusiasma llegir-los, editar-los, escriure’ls, compartir-los amb vosaltres. I ens agrada cuidar tots els detalls d’aquesta fràgil cadena emotiva. Des de l’original fins que t’arriba a les mans.
  3. Tenim ben clars els reptes a què ens enfrontem. I ens motiva abordar-los. Creiem que cal fer un esforç per obrir finestres que ajuden a veure el món des de noves perspectives, a descobrir el talent dels nostres autors joves i adults. Però també les històries que ens arriben d’altres latituds. Apostem per formats i col·leccions obertes amb la voluntat que els llibres parlen per si mateixos de la nostra editorial.
  4. Som gent de la cultura. La cultura viva, la que batega cada dia, la que creem entre totes i tots. També som gent compromesa amb la nostra llengua. Volem contribuir a seguir regant-la i cuidant-la perquè cresca forta i viva. Som, per tant, una editorial arrelada al nostre territori. Ens preocupa la nostra realitat, la nostra gent, el nostre entorn. I per això també fem llibres que conviden a reflexionar, aprendre i compartir.
  5. Hem nascut per cooperar. Volem sumar-nos al front dels qui enderroquen murs i construeixen alternatives al panorama actual. Creiem que la cultura és una eina més necessària que mai. Volem aportar el nostre entusiasme per sembrar idees i il·lusions. Sembrar llibres. Aquest és el nostre propòsit. I desitgem que ens ajudes a fer-ho possible.
Pàgina web:
sembrallibres.com