Tigre de Paper a la fira LITERAL aquest cap de setmana a Barcelona

Aquest cap de setmana se celebrarà a Barcelona la fira LITERAL, fira de llibres i idees radicals 2016 la qual Tigre de Paper Edicions tenim el plaer d’organitzar conjuntament amb les companyes de Virus, Pol·len, Icària i Bellaterra i la qual comptarà amb la participació de més de 60 editorials, ponents internacionals entre els quals cal destacar la premi Nobel Svetlana Aleksiévitx i el multidisciplinar Nanni Balestrini; Les actuacions de Josep Julien o el recital de Joan Margarit així com un llarg etcètera d’actes com entrevistes a autors o actuacions musicals. Per saber-ne més: www.literalbcn.cat

En aquesta, a part d’en l’organització, també tenim la sort de participar-hi de la fira d’editorials (al llarg de dissabte i diumenge) i mitjançant els nostres autors en les diverses conferències i actes. Perquè no te’n perdis detall aquí tens tota la informació:

 


ENTREVISTA  a JONI D. (Autor de La torre de la serra) el dissabte a les 16h. a l’a sala d’entrevistes


 


RECITAL-CONCERT  de CESK FREIXAS (Autor de Alè de taronja sencera i de Paraules per a Gaeta) el diumenge a les 11:30h. a l’escenari central


 


CONFERÈNCIA  L’auge del feixisme a Europa amb ROGER SUSO (Autor de La claveguera marró) el diumenge a les 12h. a la sala de conferències.


 


CONFERÈNCIA  La gran revolta de les lletres amb NANNI BALESTRINI (Autor de La violència il·lustrada) el diumenge a les 19h. a l’espai de creació. Conduït per IVAN MIRÓ (Autor de La revolta que viurem)


 

TIGRE&LITERAL

cartellliteral