Trobada d’editors Galeusca

GALEUSCA

Editors que publiquen en català, gallec o basc es veuran aquest dijous 16 i divendres 17 de juny a València en la trobada anual Galeusca, que per primera vegada se celebra al País Valencià. A l’aula capitular del Centre del Carme s’hi trobaran representants de 200 empreses editorials per debatre sobre qüestions comunes com ara el préstec digital, els reptes de present i de futur del sector, la concentració empresarial, el foment lector o la cooperació editorial, entre moltes altres.

Francesc Gil i Lluch, editor de Saldonar, participa en la segona sessió de treball en representació del col·lectiu d’editorials independents Llegir en català. En aquesta sessió, diversos editors compartiran experiències i casos pràctics de col·laboració entre editorials en els àmbits respectius.

És per a nosaltres un orgull poder participar en aquest Galeusca per explicar el funcionament, els objectius i els aspectes de funcionament conjunt més remarcables entre les editorials que integrem Llegir en català i, alhora, ser-hi presents per aprendre de les bones pràctiques que realitzen col·legues editors en altres territoris. Debatre, conéixer i compartir ens farà créixer a tots!

Podeu consultar el programa íntegre en aquest enllaç.