Us recomanem #LlegimAutoresOct

Aquest mes, per visibilitzar escriptores d’arreu del món hi ha una campanya a Twitter sota l’etiqueta #LlegimAutoresOct.

Es tracta de llegir i compartir només escriptores durant el mes d’octubre.

Aquí us en fem una selecció:

Acosteu-vos-hi a poc a poc, després agafeu embranzida i llegiu-la d’una sola alenada. En sortireu transmutats.

 

 

 

 

Una escriptora conscient, rigorosa i professional, com demostra el fet que el reconeixement i la influència de la seva obra no han deixat de créixer.

 

 

 

«Enginyosa, encantadora i divertida … Una novel·la incisiva i fascinant sobre dues dones, amb la història del colonialisme i de l’esclavitud amagada al rerefons»

 

 

 

«El que busco, el que necessito ja urgentment, és trobar models, més d’un si pot ser, de bondat total, pura, desinteressada, no contaminada, d’on treure elements comuns que permetin definir un personatge netament bo, per estudiar la possibilitat que la bondat sigui programada».

 

 

 

20 de setembre de 2017. Queden només onze dies perquè se celebri el referèndum i entre els Mossos d’Esquadra hi ha mala maror.

 

 

 

 

“Per què no poden ser tots els llibres així?”

 

 

 

Els autors de Què en fas, d’una idea? i Què en fas, d’un problema? ens conviden a afrontar els reptes de la millor manera possible: amb energia i imaginació!

 

 

 

 Com combatre el feixisme i vèncer? Va ser una pregunta clau que es va fer la marxista i feminista alemanya Clara Zetkin

 

 

 

 

 Ali Smith és una de les nostres millors novel·listes vives, la Virginia Woolf del nostre temps. Llegiu el seu quartet estacional, llegiu Com ser-ho alhora, llegiu L’accidental, llegiu-ho tot!