Properes activitats

Activitats anteriors

Presentació d”Estrella Roja’

Presentació d’Estrella Roja d’Aleksandr Bogdànov a càrrec de Joan Palomares, prologuista del llibre, i Dàrio Riccobono, llibreter de La Repartidora.

Sembra Llibres

Presentació ‘Venim de lluny’

Laura Bellver, una de les autores de Venim de lluny. Història del feminisme al País Valencià, presentarà aquesta novetat de Sembra Llibres a Ca Bassot de Burjassot.

Sembra Llibres

CONVERSA: Qüestionem el canon i redescobrim autores

Dimarts 22 de novembre, a les 19 h, la llibreria La Tribu (C/ Pons i Gallarza, 30, Barcelona) acollirà una conversa entre Laura Huerga i Blanca Pujals on es parlarà d’autores per (re)descobrir i de nous cànons de la literatura i es comentarà l’obra Com destruir l’escriptura de les dones, de Joana Russ.

Raig Verd Editorial

Presentació COLÒNIA DMZ a Menorca

El proper divendres 18 de novembre, a les 19:30 h, la llibreria VaDLlibres ( Carrer de sa Carnisseria, 24, Menorca) acollirà la presentació de “Colònia DMZ”, de la coreana Don Mee Choi. L’acte comptarà amb la presència de l’autora i també amb la de l’editora de Raig Verd, Laura Huerga.

Raig Verd Editorial

Wu Ming-Yi a Casa del llibre

Presentació de «L’home dels ulls compostos» a la Casa del llibre

El pròxim divendres dia 18/11 a les 19:00 h serem a la Casa del llibre (Rambla de Catalunya, 37) acompanyats per l’Elisa Ancori per presentar «L’home dels ulls compostos». Parlarem del llibre i de tot el que representa, però, ja que hi serà la il·lustradora, enfocarem la xerrada cap al procés de creació artística. A la... Continuar llegint

Editorial Chronos

Presentació COLÒNIA DMZ a la llibreria Finestres

El proper dijous 17 de novembre, a les 11 h, la llibreria Finestres (C/ de la Diputació, 249, Barcelona) acollirà la presentació de “Colònia DMZ”, de la coreana Don Mee Choi. L’acte comptarà amb la presència de l’autora i també amb la dels traductors de l’obra al català, Anton Pujol i Joan-Elies Adell.   Més informació aquí.

Raig Verd Editorial

Miriam Toews a la Llibreria Finestres

Dijous 17 de novembre, a les 19h. A la llibreria Finestres Miram Toews conversarà amb Carlota Rubio sobre Les tristes recances. Inscripcions a: www.llibreriafinestres.com

Editorial Les Hores

Presentació COLÒNIA DMZ a la llibreria Nollegiu

El proper dimecres 16 de novembre, a les 18:30 h, la llibreria Nollegiu (Carrer Pons i Subirà, 3,  Barcelona) acollirà la presentació de “Colònia DMZ”, de la coreana Don Mee Choi. L’acte comptarà amb la presència de l’autora i també amb la de l’editora de Raig Verd, Laura Huerga.  

Raig Verd Editorial

PUBLI_Anna Muria_ONA

‘Anna Murià, viure, escriure’ a Ona Gràcia

Presentem Anna Murià, viure, escriure a Ona Gràcia, amb l’autor, Quirze Grifell, i la filòloga i escriptora Maria Nunes. Serà el dimarts 15 de novembre a les 19 h (Ona Gràcia, Gran de Gràcia, 227, Barcelona)   Anna Murià, una clàssica moderna indiscutible, va recórrer gairebé sencer el tumultuós segle xx, i en va ser testimoni i protagonista privilegiada amb... Continuar llegint

Saldonar