Properes activitats

Activitats anteriors

Festa d’estiu amb Trivial a la Casa Orlandai!

El proper 14 de juliol a les 18.30h a la Casa Orlandai (Carrer de Jaume Piquet, 23, Barcelona), farem una Festa d’Estiu de Llegir en Català! Celebrem les traduccions que fem des de cada editorial i celebrem que podem llegir el món en català! Durant la festa del 14 de juliol tindrà lloc un Trivial presencial,... Continuar llegint

Raig Verd Editorial

‘Tu, calla!’: Xerrada-maridatge amb Laura Huerga

Dijous, 30 de juny, a les 20h, la seu d’ESPLUGA VIVA (c. Sant Francesc Xavier, 5, d’Esplugues de Llobregat) acollirà una tertúlia amb l’editora de Raig Verd, Laura Huerga, sobre el llibre ‘Tu, calla! Sobre el dret a la llibertat d’expressió i manifestació’. La tertúlia anirà acompanyada d’un maridatge de vi gentilesa de l’espai EL TAST.  

Raig Verd Editorial

SEXE FORA DE NORMA, a Granollers!

Els autors Iris Parra, Marc Catalán i Alba Serrano presenten SEXE FORA DE NORMA al pati del bar El Patufet de Granollers. Organitza: Llibreria La Gralla. L’acte comptarà amb les actuacions de Last Bizarras.

Raig Verd Editorial

‘Madurar a Karhide’, al Centre LGTBI de Barcelona

El Centre LGTBI de Barcelona (Comte Borrell, 22) acollirà aquest dijous, 2 de juny, a les 18h, la presentació de MADURAR A KARHIDE, d’Ursula K. Le Guin. La xerrada serà a càrrec de l’editora de Raig Verd, Laura Huerga, i de Cristina Xifra.

Raig Verd Editorial