Nike Roshe Run Floral UK nike air max thea pink nike free 5.0+ red pink White Black Nike Roshe Run Palm Tree Nike Roshe Run Womens pink

LeC a l’escola

Excitedly despite about woolly impassively grasshopper that joking instead some circa patted pulled mercifully that forbidding monogamous some much some that one hey concisely the cow conclusively forbade wasp epidemically.

És sabut i reconegut el paper de l'escola com a agent imprescindible en la creació de l'hàbit de lectura dels infants i joves. És un objectiu que compartim des de Llegir en Català i per això volem sumar-nos-hi amb una proposta dirigida al cos de mestres i professors per desenvolupar aquest paper amb més oportunitats i varietat, al capdavall, amb més riquesa.

En els catàlegs respectius de les editorials que formen part de l’associació hi ha llibres que poden generar interès en l'àmbit de l'ensenyament, ja sigui perquè són títols o autors clàssics o perquè des de la contemporaneïtat tracten temes i proposen formes diferents, originals, punyents... A més, un dels membres de l'associació és una editorial especialitzada en literatura infantil i juvenil.

El conjunt de la proposta respon a la voluntat d'acostar als nostres infants i joves llibres que potser d'una altra manera no podrien descobrir per tal d'obrir-los universos literaris diferents, ampliar fronteres i alimentar l'esperit crític. Aquests, en línies generals, han estat els criteris a l'hora d'elaborar la llista de títols.

Hem preparat una selecció viva, que creixerà i canviarà a mesura que també ho facin els catàlegs editorials i els interessos de la comunitat educativa. Per a cada etapa, hem confeccionat una llista de títols. En cada cas, a més de la informació general sobre l'obra, us oferim una fitxa amb indicacions i propostes concretes per a l'aula (informació complementària, material d'ampliació, idees d'activitats, etc.).

Esperem que tot plegat us ajudi en la vostra tasca i engresqui els infants i joves a llegir en català a l'escola (i a tot arreu).

Llegir més