Tigre de Paper

Presentació de LA NOIA DEL PANTÀ a Sallent

Des del dilluns 12 de novembre es troba a llibreries la última novel·la de Joni D, ‘La noia del pantà‘. Dissabte 22 de desembre a les 12h el seu autor presentarà el llibre a l’Ateneu Rocaus de Sallent.

Sobre el llibre:
‘La noia del pantà’ ens acosta des d’un present difús a la nostra història recent. A la història d’un nosaltres sense nom ni rostre que és la història de molts. De molts llocs, de moltes persones i del molts temps diferents. Un llibre directe, concís, visceral, com la vida que ens ha tocat viure. On no hi sobren paraules, per molt que incomodin. I on l’amor, la violència i el dolor que han patit diverses generacions ens dibuixen, de nou, un relat que ens enganxarà des de la primera pàgina i no ens deixarà fins haver-nos remogut consciència i estómac a parts iguals.

Després de publicar ‘La torre de la serra’ (Tigre de Paper, 2016) i ‘La casa de la selva’ (Tigre de Paper, 2018), que van significar les primeres incursions de Joni D en el camp de la ficció, l’autor tanca ara un cicle en la seva literatura amb ‘La noia del pantà’.

Si vols saber-ne més sobre el llibre i les lluites que s’hi descriuen t’esperem a alguna de les presentacions!

Comparteix