Alrevés / Crims.cat

Alrevés és una editorial jove que va néixer a Barcelona l’any 2009 amb la ferma vocació de donar veu a nous autors en literatura catalana i castellana i tractar cada llibre i cada autor de manera personalitzada en el llarg recorregut de l’edició. De la mateixa manera, vol establir i consolidar la complicitat amb llibreters i lectors per tal que el llibre tingui la rebuda que es mereix.

Malgrat la seva curta trajectòria, Alrevés ja compta actualment amb uns 150 llibres publicats, els quals es divideixen en tres línies editorials: Novel·la  Negra, Narrativa i No-ficció.

Dins de l’àmbit literari català, Alrevés va engegar el 2012 la col·lecció de novel·la negra Crims.cat, una aposta que conjuga varietat i nous talents catalans d’arreu del territori de parla catalana i d’autors estrangers que no s’hagin publicat mai a l’estat espanyol. La col·lecció pretén, sobretot, fer difusió i promoure autors del nostre país d’aquest gènere i alhora donar a conèixer autors de fora inèdits aquí, seguint l’estela iniciada als anys 60 amb La Cua de Palla, però destacant per sobre de tot el paper dels nostres autors. En aquest sentit, també ha creat una pàgina web centrada en el gènere criminal català amb la voluntat de donar totes les eines possibles al lector “negre” i ampliar el ventall d’informació.

Distribueix:
UDL