Aquest Sant Jordi, només a les llibreries

La pandèmia ens ha colpit a tots i el virus segueix estant ben viu. Després de l’ajornament del Dia del Llibre del 23 d’abril al 23 de juliol agraïm l’esforç i som conscients de les hores i l’energia que hi ha posat la Cambra del Llibre per organitzar el Sant Jordi d’Estiu però per responsabilitat creiem que aquesta diada no s’ha de celebrar amb una concentració de parades al centre de la ciutat que posi en risc la salut de venedors i compradors, i posi més pressió sobre el sistema sanitari del país.

Creiem que no és compatible demanar a la gent que es quedi a casa com fan les autoritats sanitàries i al mateix temps animar-los des de les associacions del sector del llibre a que vagin al passeig de gràcia.

Com a associació d’editorials, i tal com hem fet cada any, ho teníem tot a punt. Hem esperat al darrer moment per veure si era la mateixa Cambra qui assumia que el Sant Jordi com estava previst no es pot fer i cancel·lava la convocatòria però després de la roda de premsa d’ahir ja no podem seguir mantenint aquesta posició i, per responsabilitat col·lectiva, hem decidit NO PARTICIPAR EN EL SANT JORDI DE PASSEIG DE GRÀCIA.

Des de Llegir en Català fem una nova crida als nostres lectors a visitar les llibreries físiques i digitals el dia 23 i la resta de l’any i a seguir donant suport als projectes editorials que ens fan més lliures, més crítics i més feliços.

Cuidem-nos!

#TotComençaEnUnaLlibreria

#23deJuliolDiaDelLlibreiLaRosa

#AbraçaElsLlibres

ALREVÉS/CRIMS.CAT, L’AVENÇ, BIRABIRO, LES HORES, RAIG VERD, SALDONAR, SEMBRA, TIGRE DE PAPER

1 comentari sobre “Aquest Sant Jordi, només a les llibreries

No es permeten comentaris