Aquest #StJordiLeC tindrem dues parades

Aquest Sant Jordi l’activitat de l’associació d’editorials independents “Llegir en Català” es multiplica a la ciutat de Barcelona. Per segon any consecutiu, les 10 editorials que integrem el col·lectiu atendrem una parada conjunta situada al passeig de Gràcia, 49 (entre els carrers d’Aragó i València). A aquest emplaçament se n’afegirà un altre a les portes de l’Ateneu Barcelonès gràcies a un acord de col·laboració amb l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, que ha volgut revitalitzar aquest espai i potenciar la presència del llibre en català.
L’any passat, en què Llegir en Català va estrenar-se amb una parada conjunta al mateix emplaçament de passeig de Gràcia, la parada col·lectiva es va convertir en un focus d’atracció per tots aquells que buscaven propostes literàries de qualitat i en català. Amb dues parades aquest any, l’associació aposta per ampliar la presència dels seus llibres (més de 150 títols distints en cadascuna de les parades) i donar visibilitat tant a les novetats respectives com als llibres de fons, que sovint són els grans oblidats durant la Diada.
Aquesta duplicitat d’emplaçaments permetrà també que una vintena d’autors de tots els segells representats puguin compartir una estona de signatures i complicitats amb els seus lectors. L’activitat i les propostes es poden seguir ja en xarxes socials amb l’etiqueta #StJordiLeC.

El col·lectiu Llegir en Català està format per 10 segells: L’Avenç, AlRevés/Crims.cat, El Gall, Llibres del Delicte, Meteora, Periscopi, Raig Verd, Saldonar, Sembra Llibres i Tigre de Paper.

Parades “Llegir en Català” 23 d’abril:

Passeig de Gràcia, 49 (entre els carrers d’Aragó i València)
Ateneu Barcelonès (carrer de la Canuda, 6)

Signatures:

Passeig de Gràcia, 49 (entre els carrers d’Aragó i València)

11h Damià del Clot i Anna M. Villalonga
12h Sebastià Bennàssar, Victòria Cardona, Mercè Foradada i Albert Juvany
13h Agustí Pons

16h Vicent Sanz Arnau, Xavi Gual i Carles Zafon
17h Kevin Barry, Antònia Carré Pons, Damià del Clot i Jordi Vàzquez
18h Enric Aguilar, Gemma G. Fàbrega, Rubén Sánchez i Anna M. Villalonga

Ateneu Barcelonès (carrer de la Canuda, 6)

12h Jordi Morell i Carles Zafon
13h Sebastià Bennàssar, Enric Bou, Antònia Carré Pons, Damià del Clot,
Mercè Foradada, Gemma Gorga, Albert Juvany, Ivan Miró i Anna M. Villalonga