Benvinguts

A Llegir en Català estrenem nou web. Hem arribat a la rentrée literària del setembre amb forces renovades i amb la mateixa il·lusió que des del primer dia ens ha empès a treballar per la difusió i la promoció de la bona literatura en català. I un dels mitjans que volem potenciar és el nostre renovat web.

Al nou web trobareu tots els llibres que formen el catàleg de les editorials de Llegir en Català, així com la informació de les novetats que cada setmana fem arribar a les llibreries. I és que volem posar a l’abast d’un simple clic tota la informació dels nostres llibres, del fons editorial que tenim i dels títols que estan per arribar.

Però no ens conformem amb això, ja que volem fer d’aquest web un punt de trobada entre el lector i el món editorial. Un lloc on us informarem de tot el que té a veure amb la literatura catalana, on us presentarem les figures més rellevants del panorama literari amb entrevistes i articles d’opinió, i on sabreu què pensem els membres del grup Llegir en Català sobre els principals temes d’interès del sector editorial.

Volem que ens acompanyeu en aquesta renovada aventura on el web esdevindrà la principal eina de comunicació per informar-vos de les nostres activitats, de les presentacions i esdeveniments on participen els autors, traductors i editors de les editorials del grup. Perquè comptarem amb una acurada agenda on consultar els esdeveniments futurs, però també una memòria dels que ja s’han celebrat.

A més, amb la imprescindible secció de premsa us posarem al dia de totes les mencions dels nostres llibres que fan els mitjans de comunicació. Una recopilació diària de les aparicions de les editorials de Llegir en Català a la premsa, per saber què diuen de nosaltres.

En definitiva, benvinguts al nou web de Llegir en Català, on us esperem per informar-vos dels llibres i les activitats del grup, però on també trobareu totes les notícies i opinions al voltant del món editorial català.