La festa del llibre ebrenc

litterarum

Aquest cap de setmana se celebra a Móra d’Ebre la 8a edició de la Fira d’espectacles literaris Litterarum. El programa (que podeu descarregar aquí) inclou trobades de clubs de lectura, activitats lúdiques, teatre i música en un ventall ampli dels espectacles literaris més actuals.

Així mateix, el visitant hi trobarà a la Carpa de la 12a Fira del Llibre Ebrenc, un punt de trobada de totes aquelles persones que produeixen, editen, promocionen, venen o llegeixen llibres fets per autors o entitats de les terres ebrenques o que són de temàtica ebrenca. En aquest sentit, hi trobareu també una bona representació de la producció d’autors ebrencs a les editorials que conformen Llegir en Català, entre d’altres: Terres i vents, de Conxita Jiménez o Màxima discreció, de Vicent Sanz Arnau, a  Edicions Saldonar; L’horitzó primer, de Joan Todó, a L’Avenç; No ens calia estudiar tant, de Marta Rojals, a Sembra Llibres; Escandall, de Joan-Elies Adell; Els crisantems, de Rafael Haro, o Bèsties de l’hort, de Xavier Blanch i Marc Vicens, a Meteora.

Dissabte dia 6 a les 18.15 h, l’editor de Saldonar Francesc Gil Lluch representarà el col·lectiui Llegir en Català a la taula debat sobre la filosofia i els processos de les editorials, juntament amb Joan Bruna de SB e&books i Jordi Ferré de 9 Grup Editorial. Us hi esperem!