La Setmana dia a dia amb Llegir en Català

La Setmana, dia a dia

Totes les novetats i més de 350 títols diferents.

El col·lectiu Llegir en Català, format per Alrevés/Crims.cat, L’Avenç, El Gall Editor, Editorial Meteora, Edicions del Periscopi, Edicions Saldonar, Raig Verd Editorial, Sembra Llibres i Tigre de Paper, participarà en la 34a Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc del 2 a l’11 de setembre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. Hi serà present en dues casetes, les número 55 i 63, uns espais on els lectors podran conèixer de primera mà les novetats de cada segell, així com els respectius fons. A més a més, hi ha organitzat diverses activitats, com ara recitals, presentacions de llibres o tertúlies.

Aquesta és la programació de Llegir en Català dia a dia:

  • Divendres 2

20h. Escenari 3. Recital de Cesk Freixas, autor d’Alè de taronja sencera. Organitza: Tigre de Paper Edicions.

 

  • Dissabte 3

17.30h. Escenari 1. Presentació d’Un oceà de memòria, de Sebastià Bennasar. Condueix: Jordi Milian. Organitza: El Gall Editor.

18.30h. Escenari 1. “5 anys i 25 títols de Crims.cat”. Col·loqui amb diversos autors de l’editorial. Condueix: Àlex Martín. Organitza: Editorial Alrevés/Crims.cat.

 

  • Dilluns 5

18.30h. Escenari 2. Celebració dels 100 anys de Roald Dahl. Tertúlia amb Lola Casas i Anna Guitart. Condueix: Joan Carles Girbés. Organitza: Sembra Llibres.

20h. Escenari 2. Fomentar la lectura: més lectors en català. Taula rodona amb Joan Sala, Isabel Martí, Sebastià Portell i Joan Carles Girbés. Modera: Montse Serra. Organitzen: Vilaweb i La Setmana.

 

  • Dimecres 7

17,30h. Escenari 1. “Llegim Llull”, amb Antònia Carré-Pons, Roc Casagran i Joan Santanach. Condueix: Laura Borràs. Organitzen: Editorial L’Avenç, Meteora i Sembra Llibres amb la Institució de les Lletres Catalanes.

 

  • Dijous 8

19h. Escenari 1. Presentació de Qui pot comprar el cel, la força del treball o l’escalfor de la terra?, de Josep Manel Busqueta. Organitza: Tigre de Paper Edicions.

 

  • Divendres 9

19h. Escenari 1. Presentació de Tema de l’adéu, de Milo De Angelis. Condueix: Joan-Elies Adell Organitza: Edicions Saldonar.

Més informació en aquest enllaç.